Horecava heeft helft exposanten al binnen

Horecava heeft helft exposanten al binnen

Slechts drie maanden na de vorige editie meldt de Horecava dat de helft van de standruimte voor de komende beurs in januari 2011 al is volgeboekt. Vermoedelijk speelt een nieuwe reserveringsmethode, waarbij gericht voor een bepaalde ruimte gekozen kan worden, een rol.

Inmiddels hebben bijna tweehonderd exposanten hun aanwezigheid op Horecava 2011 toegezegd. De beursorganisatie laat weten dat vooral bedrijven met relatief grotere stands zich al hebben ingeschreven.

‘Ondanks een nog moeizaam economisch horecaklimaat, vinden bedrijven het belangrijk persoonlijk contact te houden met de markt. De hallen voor grootkeukenapparatuur en luxe food zijn vrijwel volgeboekt’, aldus beursmanager Joke van der Wijngaart van Horecava.

Voor het eerst kunnen standhouders gericht voor een bepaalde plek inschrijven, gelijk aan het systeem in de luchtvaart waarbij je specifiek kunt boeken voor een bepaalde stoel. De beursorganisatie schrijft de snelle reserveringen toe aan het succes van de vorige editie.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.