Veluwse chefs koken bij Paleis Het Loo

Veluwse chefs koken bij Paleis Het Loo

Verschillende topchefs op de Veluwe zullen van 19 tot en met 22 november koken op de buitenfair 'Spirit of Winter' in de tuinen van Paleis Het Loo in ...

De Echoput in Hoog Soeren is betrokken bij de organisatie van ‘Spirit of winter’. Theus de Kok van dit restaurant zal elke dag als gastheer en kok optreden vanuit het ‘Veel Luwe Kooktheater.’ Naast De Kok zullen dagelijks chefs van restaurants rond de Veluwe kookdemonstraties verzorgen. Zoals Eric van Veluwen (De Veleouwe), Jan Klercq (’t Diekhuus), Pim Kleinrensink (Amuse), Erik van Hendriksen (De Preuverie) en Ron Stegeman (De Wildhoeve). Deze chefs koken met regionale producten van de Veluwe zoals wild zwijn, kaas en paddestoelen.

Naast kookdemonstraties, kunnen gasten producten proeven en inspiratie opdoen op het gebied van styling en decoratie voor de winter. Bezoek aan exposities in Paleis Het Loo zit bij de toegangsprijs in begrepen.

De organisatie van het evenement Spirit of Winter is in handen van Reed Business in Doetinchem.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.