Van Galen en Van den Hoeven, lid van het management van De Bloemenbeek, nemen de exploitatie per 1 maart over van Ton en Christ’l Kouwenberg, die na zeven jaar met pensioen gaan. Ze gaan zich met het hotel richten op de particuliere en de zakelijke markt.
Het hotel heeft veertien kamers en vier zalen voor vergadering en bijeenkomsten. Het restaurant beschikt over een Bib Gourmand, een Lekker-notering en 13 punten in GaultMillau.
Bernard ten Doeschot van Hotel ’t Lansink Beheer, de vastgoedeigenaar van het hotel, spreekt de hoop uit met de komst van Lars van Galen in de toekomst een Michelinster binnen te kunnen halen.
Succesvol
Succesvol wedstrijdkok Lars van Galen doet de laatste tijd flink van zich spreken. Hij won vorig jaar de
Door de overname verliest De Bloemenbeek-eigenaar Raymond Strikker twee medewerkers. Strikker: ‘Beide heren hebben bij De Bloemenbeek veel ondernemersvaardigheden opgedaan. Waar mogelijk gaan we in de toekomst samenwerken om de regio nog meer op de kaart te zetten.’
Van Galen en Van den Hoeven gaan de keuken in de zomer aanpassen en vernieuwen. Van Galen: ‘In de keuken is straks ruimte voor kookclubs en komt een chef’s table.’