Tweede plek Terras Top 100 2015 voor Alt Arce

Het terras van Alt Arce, uit het Limburgse Arcen heeft het zilver gewonnen met de Terras Top 100 2015. De zaak van Roger en Riny Hamelaars staat al jaren in de lijst en bewijst nu dat continuïteit een absolute kwaliteit is die uiteindelijk beloond wordt.
Delen:

Dit jaar is het sowieso prijs voor het Limburgse Alt Arce. Voor het tweede jaar op rij is dit de beste van de zuidelijke provincie. En de banieren die groot aan de gevel hangen van het monumentale pand, met de boodschap ‘Beste terras van Limburg’, mogen dus nog een jaartje blijven hangen.

Zilveren jubileum
En het feest is nog niet voorbij, want Alt Arce verdient de zilveren plak van deze lijst in het jaar dat eigenaar Roger Hamelers zijn zilveren jubileum als ondernemer viert. In 25 jaar tijd heeft de sympathieke Limburger Alt Arce omgetoverd tot een topzaak.

Credits voor manager
Dat Roger en vrouw Riny het ook voor de schermen op orde hebben blijkt uit hun bedrijfsleidster die van hen zo’n beetje alle credits krijgt. Emie van IJzendoorn, m’n rechterhand, aldus Roger. Zij traint nieuwkomers, runt het terras en neemt ondernemers veel werk en zorgen uit handen.

Topprestatie
Limburg heeft zijn aandeel topterrassen, maar Alt Arce is dit jaar de beste. En we zouden hen dan ook nog een laatste advies mee willen geven: schreeuw het van de daken, je bent niet alleen de nummer één van Limburg, je bent de nummer twee van Nederland, een topprestatie!

Bekijk hier een fotoreportage van Alt Arce>
Bekijk hier het complete juryrapport van Alt Arce>
Bekijk hier de gehele Terras Top 100 2015>