Fietsbezorgservice foodora nu ook in Rotterdam

Fietsbezorgservice foodora nu ook in Rotterdam

Inwoners van Rotterdam kunnen sinds donderdag 14 juli hun favoriete gerechten thuis laten bezorgen door foodora, de fietsbezorgservice van kwaliteitsrestaurants. Na Amsterdam, Den Haag en Utrecht brengen de in roze geklede fietsers nu ook favoriete maaltijden rond in de havenstad.

Horecagelegenheden, waaronder cocktail club Hugh, het NRCafé en het Italiaanse restaurant O’Pazzo hebben zich al bij foodora aangesloten. Met Rotterdam erbij als nieuwe stad is foodora nu actief in 36 steden, verdeeld over tien landen.

Rotterdam

Vincent Hosman, Country Manager van foodora Nederland: 'Voordat we starten in een nieuwe stad streven we naar een minimaal aantal partners in ons portfolio om ervoor te zorgen dat de consument genoeg keuze heeft binnen zijn of haar stadsdeel. We streven ernaar onze service zo snel mogelijk uit te breiden naar andere delen van de stad.' Op dit moment is foodora alleen ’s avonds actief in Rotterdam. Mensen die na hun werk geen tijd of zin hebben om te koken maar wel een gezonde en vooral lekkere maaltijd willen nuttigen, kunnen vanaf 17:00 uur online bestellen.

Hoe het werkt

Bestellingen kunnen worden geplaatst via de website of Android- of iOS-app van foodora. Na het invullen van het postcodegebied waarin de gebruiker zich bevindt, ontvangt men een overzicht van alle restaurants in de buurt. Na het plaatsen van de bestelling worden maaltijden binnen gemiddeld dertig minuten bezorgd.

foodora

Startup bezorgservice foodora is in oktober 2014 gelanceerd in Duitsland en sinds mei 2015 in Amsterdam gevestigd. Culinaire eetbezorgdiensten nemen een vlucht. Wat zijn de kansen en mogelijkheden voor restaurants? Lees hier het artikel hierover van Misset Horeca.