Jeroen Diepeveen per 1 januari 2020 nieuwe directeur Hotel Casa Amsterdam

Jeroen Diepeveen per 1 januari 2020 nieuwe directeur Hotel Casa Amsterdam

Jeroen Diepeveen volgt per 1 januari Hans Vugts op als directeur van hotel Casa in Amsterdam. Diepeveen vormt samen met commercieel manager Sophie Polet en operationeel manager Marco Peeters de directie van Casa.

Jeroen Diepeveen, huidig adjunct-directeur, volgt directeur Hans Vugts op. Vugts stopt eind van dit jaar met al zijn functies om een sabbatical te nemen.

In zijn nieuwe functie focust Diepeveen zich met name op de backoffice, waaronder finance, HR, IT en studentenhuisvesting. Polet vormt de rechterhand van Diepeveen en neemt sales, marketing en revenue management onder haar hoede.

Diepeveen bekleedde voor zijn komst bij Hotel Casa diverse operationele- en financiële functies bij onder andere NH Hotels en The Dylan. Inmiddels is hij 12 jaar werkzaam bij Hotel Casa. In de eerste jaren als Financial Controller heeft hij voormalig directeur Hans Vugts ondersteund bij het opzetten van de afdelingen marketing en HR. De laatste 3 jaar was hij Adjunct-Directeur, waarbij hij zich ook bezighield met IT en studentenhuisvesting.

‘Als rechterhand van Hans Vugts ben ik afgelopen jaren naast mijn eigen focusgebieden in de backoffice ook bezig geweest met operatie en verkoop. Een mooie uitdaging om hier nu met Sophie Polet verder mee aan de slag te gaan. Met trots treed ik in de voetsporen van Hans Vugts’, aldus Diepeveen.

Polet is 1 september jongstleden begonnen bij Hotel Casa als Commercieel Manager. Hiervoor was zij onder andere werkzaam bij W Amsterdam en het Conservatorium Hotel in diverse salesfuncties. In haar loopbaan is ze betrokken geweest bij diverse hotelopeningen. ’Hotel Casa is heel anders dan mijn ervaring met 5-sterrenhotels. Ik zie het als een grote uitdaging om met mijn saleservaring bij te dragen aan de groei van Hotel Casa, maar ook juist het vervullen en verbreden van de sociale functie van het hotel’, aldus Polet.

Renoveren

Hotel Casa is bijna tien jaar open op de huidige locatie. Afgelopen jaar werden al de lobby, vergaderzalen en restaurant East aangepakt. De kamers zijn de volgende op de lijst om gerenoveerd te worden.

Al 62 jaar staat Hotel Casa bekend om het bieden van betaalbare studentenhuisvesting. Waar studenten voorheen meerdere jaren konden blijven, kunnen studenten sinds dit studiejaar maximaal twee aaneengesloten jaren blijven.