Hotel Jakarta organiseert coronaproof balkonfestival

Hotel Jakarta organiseert coronaproof balkonfestival

Hotel Jakarta Amsterdam organiseert zaterdag 30 mei een coronaproof balkonfestival, waarbij hotelgasten veilig op hun eigen balkon middels een silent disco kunnen dansen op muziek van verschillende dj's de op de kade staan. Ook biedt de tv op de kamer en Zoomverbinding met alle andere feestgangers en de dj's.

‘200 gasten kunnen uit hun dak kunnen gaan op hun eigen privébalkon en hotelkamer. Drie verschillende DJ booths staan op de Javakade, door middel van silent disco hoofdtelefoons en een live Zoom verbinding met alle feestgangers en DJs, waan je jezelf midden in een festivalpubliek’, aldus Hotel Jakarta.

Bij de ‘ticketprijs’ voor het festival is inbegrepen: Aziatische snacks en bubbels en een diner dat in bentoboxes wordt afgeleverd bij de kamer. Gasten kunnen vooraf hun favoriete drankjes bestellen, of tijdens het festival een berichtje via Whatsapp sturen om drankjes te laten bezorgen. Op de kamers worden ook een late night snack en ontbijt bezorgd.

Alle feestgangers staan in verbinding met elkaar door Zoom, de dresscode is ‘jungle festival’. Via de chatfunctie kunnen bij de dj’s verzoekjes worden aangevraagd en het feest gaat door tot middernacht.

Tijdens het festival kunnen gasten ook nog meedoen aan activiteiten, zoals proberen bierfusten op de kade te raken met de kurk van hun prosecco.

Hotel Jakarta

Hotel Jakarta Amsterdam is onderdeel van WestCord Hotels, een hotelgroep met 15 hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. In 2020 opent een nieuw WestCord Hotel in het centrum van Groningen. WestCord Hotels is een Nederlands familiebedrijf en bestaat sinds 1968.