Ristorante Rossetti Velp opent 'walk-in buffet'

Ristorante Rossetti Velp opent 'walk-in buffet'

Ristorante Rossetti te Velp opent een 'walk-in buffet'. Naast afhalen en bezorgen van het vaste menu kunnen gasten nu ook kan-en-klaar-eten meenemen van het warme buffet.

'In deze corona tijden moeten horecaondernemers creatief nadenken, en alles proberen om het hoofd boven water te houden', aldus ondernemer Gigi Nardacchione van Ristorante Rossetti.

Dus bedacht de eigenaar - hij runt het samen met zijn vrouw Lea - een walk-in-buffet. De eigenaren van Rossetti zagen steeds meer collega-horecaondernemers een eigen drive-in beginnen.

'Helaas hebben wij hier geen ruimte voor, maar zo kwam ik op het idee een walk-in-buffet te beginnen.

Je komt binnen bij de hoofdingang. Daar staan alle warmhouders op een lange tafel met allerlei soorten Italiaanse gerechten.

Het is een beetje zoals in het restaurant van een all-inclusive-vakantie, alleen neem je het eten dan mee naar huis’ aldus de ondernemer.

Ristorante Rossetti

Geboren Italianen Gigi en Lea Nardacchione begonnnen in 2012 in Velp hun hun Ristorante Rossetti. ‘We waren jong en het was midden in de crisis', aldus Gigi Nardacchione.

RIstorante Rossetti'We zijn vanaf nul begonnen en hard werken, liefde in de zaak steken en creatief zijn, kunnen wij als geen ander. We doen er alles aan om ook in deze crisis het hoofd boven water te houden.'