Accor lanceert online groothandelservice voor alle bedrijven in Nederland

Accor lanceert online groothandelservice voor alle bedrijven in Nederland

Accor lanceert Astore Shop in Nederland. Een online groothandel voor alles wat een (horeca)bedrijf nodig heeft, van ff&e tot f&b en van IT tot bouwmaterialen. Het platform is toegankelijk voor alle bedrijven in Nederland. De webwinkel biedt bij de opstart 41.000 producten van 18 verschillende leveranciers en dat assortiment wordt voortdurend uitgebreid.

Tijdens de opstartfase zullen hotels, restaurants, casino’s en andere gelegenheden via Astore Shop toegang krijgen tot een ruim assortiment van ongeveer 41.000 producten die worden aangeboden door in totaal 18 leveranciers. Bedrijven kunnen zo eenvoudig hun volledige inkoop en operationele benodigdheden via een centraal platform managen.

Astore Shop zal het aantal producten continu blijven uitbreiden om in te spelen op de benodigdheden van inkoopafdelingen in de horeca. Door covid-19 is er momenteel een aparte shop-in-shopfunctie beschikbaar, specifiek ook voor schoonmaakproducten. Astore Shop is al beschikbaar in acht landen waar het meer dan 3000 klanten bedient met producten van 320 leveranciers.

‘In onze snelle, digitale wereld nemen de wensen van horecaondernemers alleen maar toe’, zegt Francois Leborgne. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop bij Accor Noord Europa. ‘Met de diensten van Astore Shop helpen we bedrijven met het implementeren van efficiënte inkoop- en managementoplossingen die zijn toegesneden op hun behoeften. Ik ben trots dat alle ondernemers in de hotel- en cateringbusiness in de Benelux nu kunnen profiteren van de voordelen van Astore Shop om hun inkoopprocessen te optimaliseren.’

Innovatieve tools optimaliseren inkoop en logistiek

Astore Shop combineert een eenvoudige gebruikersinterface met innovatieve tools om zeker te zijn van efficiënt management van inkoop en logistiek. Bedrijven kunnen eenvoudig hun bestellingen afstemmen op hun wensen. Kostenoptimalisatie wordt ondersteund door intuïtieve functies zoals een prijsvergelijker, een favorietenlijst en budgetbewaking.