Daan Engels opent splinternieuw restaurant De Beren

Daan Engels opent splinternieuw restaurant De Beren

Al meer dan 100 jaar bedrijft de familie van Daan Engels horeca, dus de kans een De Beren restaurant te runnen liet de doorgewinterde horecaman niet aan zich voorbij gaan. De splinternieuwe zaak De Beren Kerkrade, vlakbij het stadion van Roda JC, heeft een modern interieur en uitgebreide kaart.

Daan Engels kwam met het De Beren-concept in aanraking bij een bezoek aan Rotterdam, 5 jaar geleden. 'Deze zaak zou het geweldig doen op de Roda Boulevard',  zei zijn vrouw Marieke van de Ruijt op dat moment. 'Toen we hoorden dat het restaurant daadwerkelijk een plek zou krijgen bij het Leisure Dome heb ik geen moment geaarzeld en direct contact gezocht met De Beren.'

175 gasten

De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opent vol trots het nieuwe restaurant op het bedrijventerrein Rodaboulevard, de thuishaven van Roda JC. 'De locatie is ideaal voor supporters om voor of na de wedstrijd even een vorkje te prikken of aan te schuiven voor een borrel.' Aan ruimte is er geen gebrek, want het restaurant biedt plaats aan 175 gasten.

Daarnaast biedt De Beren Kerkrade diverse groepsarrangementen aan, speciaal voor grote gezelschappen. De nieuwe zaak beschikt over een grote bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van grote planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van een uitgebreid assortiment aan  vlees-, vis- en vega(n) gerechten.

Openingsactie en VUE Kerkrade

De Beren KerkradeOm de opening feestelijk in te luiden is er een speciale actie: elk 4e persoon eet gratis bij een Sharing Dinner arrangement. De actie loopt t/m 25 februari dit jaar. Ook kunnen gasten gebruik maken van het speciale Dinner & Film arrangement i.s.m. het nabijgelegen VUE Kerkrade.