Fletcher Hotels neemt Hotel De Reiskoffer over

Fletcher Hotels neemt Hotel De Reiskoffer over

Fletcher Hotels start het voorjaar met opnieuw een overname. Vanaf 1 april wappert de Fletcher-vlag op het pand van Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer, voorheen bekend als Hotel De Reiskoffer, gelegen tussen Roosendaal en Breda. Met deze overname tikt Fletcher hotel nummer 110 aan.

Fletcher Hotel-Restaurant De Reiskoffer is gesitueerd in een voormalig klooster, waarvan nog elementen zichtbaar zijn, in het Brabantse Bosschenhoofd. Het hotel beschikt over 56 kamers, waaronder enkele familiekamers en appartementen. In het hotel bevindt zich ook een à la carte restaurant, een bar, een ruim terras, een fitnessruimte. Ook beschikt het hotel een authentieke kloosterkapel en is het dan ook een trouwlocatie. 

‘Wij hebben de handtekening gezet voor de overname van Hotel De Reiskoffer, een authentiek hotel met eigentijds jasje’, zegt Rob Hermans, ceo van Fletcher Hotels.

Met het toevoegen van De Reiskoffer groeit het aantal Fletcher Hotels in Nederland per 1 april 2022 tot 110. De aankondiging van deze overname komt slechts enkele dagen nadat de keten ook een nieuw hotel opende bij Rotterdam-The Hague Airport.

De groei van de hotelketen zet gestaag door met zowel overnames als nieuw gebouwde hotels en Fletcher verwacht in 2022 nog enkele mooie projecten bekend te kunnen maken.