Inschrijving Terras Top 100 met één week verlengd

Inschrijving Terras Top 100 met één week verlengd

Zaken die met hun terras mee willen doen aan de Terras Top 100, hebben nog één week om zich in te schrijven, de aanmeldperiode is verlengd.

De Terras Top 100 2022 gaat bijna van start. Juryleden en mystery visitors staan in de startblokken, zijn getraind en geijkt, en kunnen op pad.

De weersomstandigheden zijn er echter nog niet naar en de organisatie heeft besloten om de inschrijving te verlengen tot en met 9 april 2022.

Terras Top 100 2022: voor optimaal terras

De Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks via een onafhankelijke, deskundige vak- en hoofdjury tot stand komt.

De rapportages van de jury krijg je een dag na het finale event toegestuurd, zodat je de feedback kan gebruiken om je terras te verbeteren. De lijst komt tot stand door diverse juryrondes.

Alle terrassen die zich inschrijven krijgen bezoek van zowel mystery visitors áls de vakjury. Op basis van beide bezoeken wordt een ranglijst opgesteld waar de hoofdjury naar kijkt.

De beste 50 bedrijven krijgen een derde bezoek van een hoofdjury-lid óf een geselecteerd, ervaren vakjury-lid.

Op basis van dit bezoek wordt de Top-50 opnieuw in de juiste volgorde gezet en krijgt de top-5 een afvaardiging van de hoofdjury op bezoek.

Vervolgens wordt de complete ranglijst bepaald en onthuld tijdens een feestelijk event bij de winnaar van het afgelopen jaar.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.