Central Park tilt hotel naar hoger plan

Central Park tilt hotel naar hoger plan

Central Park in Voorburg heropent zijn hotelkamerdeuren met een vernieuwde look. Sinds april kan er weer overnacht worden in de kamers.

Om de gasten een exclusieve totaalbeleving te bieden, heeft Central Park de afgelopen lockdown aangegrepen om het hotel naar een hoger platform te tillen.

Renovatie hotelkamers

Eerder al werden het restaurant, de keuken en de receptie van Central Park onder handen genomen. Om deze upgrade door te trekken naar het hotelgedeelte, zijn afgelopen maanden de hotelkamers gerenoveerd.

Vrijwel de gehele kamers zijn gestript en opnieuw ingericht, van de badkamers tot aan het behang en het meubilair.

Joey de Kruijff en Tamara Holwerda

SVH Meestergastheer Joey de Kruijf en partner Tamara Holwerda runnen samen Central Park en hebben nu met de renovaties hun eigen stempel gedrukt op het interieur. 'Alleen het beste is goed genoeg, de beleving en verwachting voor de gast moet kloppen van boven naar beneden.'

Sfeer van Parijs

'Bij de nieuwe inrichting is er een luxe sfeer gecreëerd die doet denken aan Parijs', met klassieke kleuren en materialen, romantische details en allure.

Samenwerking met Jeroen Smeele

De renovatie van de hotelkamers is gedaan in samenwerking met Jeroen Smeele van Smeele Design.

De kamers zijn ruim en mede door het nieuwe meubilair erg sfeervol en comfortabel. Vanaf heden beschikken alle kamers over airconditioning.

Duurzame materialen

Bij de renovatie is gebruik gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, waarmee de groene omgeving naar binnen wordt doorgetrokken.

Central Park is een boutiquehotel en restaurant, gevestigd in een 18e -eeuwse rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt. Bij Central Park staat de keuken onder leiding van Chefs Tim Bood en Hette Hettema.