Live stream: Ontknoping Terras Top 100 2022 via Facebook

Live stream: Ontknoping Terras Top 100 2022 via Facebook

Misset Horeca zal de ontknoping van de Terras Top 100 2022, maandag 4 juli live via Facebook streamen. Zo kunnen thuisblijvers dit toch meemaken.

De bekendmaking van de Terras Top 100 2022 vindt maandag 4 juli plaats bij Brasa in Purmerend, de winnaar van 2021.

Tijdens dit feestelijke event wordt live afgeteld van 100 naar 1 en tussendoor is er tijd voor muziek en vermaak én voor categorieprijzen als de Publieksprijs, de Parel en de Provinciewinnaars.

Facebook Misset Horeca streamt live

Op het moment dat de ontknoping van de lijst, de top 10, daar is, zal Misset Horeca live gaan streamen vanaf haar Facebook-account.

Het is, vanwege de live-programmering, lastig om aan te geven hoe laat dit precies begint, maar naar verwachting is dit rond 17.30 Hou de social media van Misset Horeca, met name Twitter en Facebook goed in de gaten voor de laatste updates over de tijd dat de stream live gaat.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.