Hotels Lore Group sluiten zich aan bij Global Hotel Alliance

Hotels Lore Group sluiten zich aan bij Global Hotel Alliance

Lore Group, een internationaal hospitality bedrijf dat hotel-, restaurant- en barconcepten ontwikkelt, ontwerpt en leidt, is lid geworden van Global Hotel Alliance (GHA), 's werelds grootste alliantie van onafhankelijke hotelmerken.

De vijf designhotels van de in Londen Lore Group worden toegevoegd aan de portfolio van GHA. De collectie omvat het Nederlandse Pulitzer Amsterdam, Sea Containers Londen, One Hundred Shoreditch, Riggs Washington DC en Lyle Washington DC.Dit brengt de diverse collectie van GHA naar meer dan 800 hotels over 40 merken in 100 landen. GHA is begonnen met de integratie van de vijf Lore Group hotels en zullen naar verwachting in mei 2024 operationeel zijn in het programma.

De hotels van Lore Group staan bekend om hun doordacht interieur en bijzondere restaurants en bars. Ze zijn geïnspireerd door de geschiedenis van hun gebouwen en de buurten waarin ze zich bevinden. 

'Ons recente onderzoek heeft aangetoond dat de vraag naar uitzonderlijke hotelovernachtingen, unieke bestemmingservaringen en een waardering voor hotels van hoge kwaliteit toeneemt. Lore Group sluit perfect aan bij deze trends en biedt onze 26 miljoen GHA Discovery leden een nog ruimere keuze aan hotels in drie van ’s werelds populairste bestemmingen,' aldus GHA ceo Chris Hartley.