Terras Top 100 2024 nr. 77: Gasterij De Smid, Lattrop-Breklenkamp

Terras Top 100 2024 nr. 77: Gasterij De Smid, Lattrop-Breklenkamp

Gelegen in het hart van Lattrop biedt het terras van Gasterij De Smid een uitnodigende omgeving die zowel locals als toeristen aanspreekt.

De charmante setting met comfortabele stoelen en goed verzorgde tafels draagt bij aan een ontspannen sfeer. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan gerechten, met nadruk op lokale smaken en seizoensgebonden ingrediënten.

De service op het terras is attent, met vriendelijk personeel dat herkenbaar is gekleed en professioneel overkomt. Er is echter ruimte voor verbetering in de timing van drankjes en het proactief aanbieden van suggesties voor gerechten. De presentatie van gerechten is verzorgd en het afrekenproces verloopt efficiën. Een persoonlijke afronding door de medewerkers zou de algehele gastervaring nog verder verbeteren. Gasterij De Smid biedt gasten een aangename ervaring. Er is ruimte voor groei.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.