Terras Top 100 2024 nr. 11: Zand Grandcafé aan Zee, Katwijk

Terras Top 100 2024 nr. 11: Zand Grandcafé aan Zee, Katwijk

Het terras van Zand Grandcafé aan Zee ademt een ontspannen strandgevoel uit met een speelse opzet van stoelen, tafels en comfortabele loungebanken. Omgeven door windschermen, parasols, en grote planten, biedt het terras een prettige uitnodigende en beschutte plek om te genieten.

De service is vriendelijk en alert, met medewerkers die regelmatig langskomen om te checken of alles naar wens is. De mystery guest observeert: ‘Drankjes worden snel geserveerd, hoewel er soms kleine miscommunicaties zijn, zoals bij het bestellen van Sisi.’

Het is een detail, want de gerechten zijn mooi gepresenteerd en smaakvol. Het personeel denkt mee en voegt graag extra's toe. De ice tea, met een schijfje gember en een takje munt, is bijvoorbeeld een leuke touch die de beleving compleet maakt.

Verbeterpunten zijn er ook. Zo kunnen de tafels nóg netter schoongemaakt worden om een perfect verzorgde indruk te geven. Al met al levert de provinciewinnaar van de vorige editie een heerlijke strandervaring met uitstekende service, lekker eten en een gezellige sfeer. Een zeer verdiende plek 11 in de Terras Top 100 dus!

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.