Terras Top 100 2024 nr. 9: De Agnietenberg, Zwolle

Terras Top 100 2024 nr. 9: De Agnietenberg, Zwolle

Een uitnodigend terras midden in het bos, waar witte tafeltjes en rieten stoelen harmonieus passen bij de natuurlijke omgeving. Het terras aan de voorzijde straalt gastvrijheid uit. Ook het pleintje met de leuke koffietruck zijn 'sfeerverhogend'.

De medewerkers, gekleed in zwarte blouses en grijze schorten, zijn hulpvaardig en voorkomend. Bij aankomst aan het tafeltje is de service van meet af aan snel en professioneel. De bediening is alert en blijft regelmatig vragen of alles naar wens is. Zo hoort het!

Het terras aan de achterzijde, omgeven door verse bloemen, zorgt voor een behaaglijk gevoel. De algehele ambiance is aangenaam en de parasols zorgen voor voldoende schaduw. Een plek met allure die ook uitstekend is gevangen met een prachtige website.

De medewerkers maken indruk met hun parate kennis en uitstekende service, en weten het assortiment goed te presenteren. De jury tipt als verbeterpunt dat er net wat vaker een doekje over de tafels mag. Desondanks blijft De Agnietenberg een prachtige plek voor een gastvrij en aangenaam verblijf.

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.