Terras Top 100 2024 nr. 7: Het Dinghuis, Deurne

Terras Top 100 2024 nr. 7: Het Dinghuis, Deurne

Het terras van Het Dinghuis in Deurne biedt een unieke combinatie van geschiedenis en serene landelijke charme. Gelegen naast een kasteelruïne, straalt deze locatie een bijna sprookjesachtige allure uit. Het Dinghuis onderscheidt zich door zijn rust en weidsheid. Dat wordt versterkt door een attente en informele service. Medewerkers maken altijd tijd voor een praatje.

De gerechten worden snel en professioneel geserveerd. De inrichting is verzorgd, met voldoende ruimte tussen de tafels en een consistent nette uitstraling. Het team werkt effectief samen om een vlotte en aangename ervaring te garanderen, zonder lange wachttijden voor de gasten.

Foto-credits: Marcel van Hoorn

Verbeterpunten zijn minimaal, maar het zou de gastbeleving verder kunnen verrijken als er meer aandacht wordt besteed aan kleine details zoals de verzorging van de parasols en het aanbieden van extra's bij de koffie. Desondanks blijft Het Dinghuis een topbestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen, wat zijn zevende plaats op de Terras Top 100 meer dan verdient!

Bekijk deze collectie

Terras

Hoe haal je de meeste omzet uit je terras? Hoe richt je het in? Hoe train je je terraspersoneel? Wat zijn de ideale terrasdrankjes? In deze collectie vind je allerlei aandachtpunten voor het optimale terras. Van het aanvragen van een terrasvergunning tot inspiratie voor de terraskaart.