Van geïnteresseerde klanten wordt met een elektronisch apparaat een vingerafdruk genomen. De gasten moeten verder hun naam en bankrekeningnummer opgeven. Voortaan hoeven zij elke keer als zij wat bestellen, slechts een vinger in het apparaat te houden. De openstaande rekeningen van de geregistreerde klanten worden automatisch van hun bankrekeningen afgeboekt. Volgens de uitvinders is het de eerste keer wereldwijd dat het systeem in de horeca wordt toegepast.
Bier per vingerafdruk afrekenen in Duits café
Dorstigen in een Zuid-Duits café kunnen hun bier voortaan met een vingerafdruk betalen. Stamgasten hebben geen geld of kredietkaart meer nodig, stelt de eigenaar van het horecabedrijf in Heilbronn.
Krijg het beste van Misset Horeca in je mail
Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
