Kaatje bij de Sluis op de schop

Hotel Restaurant Kaatje bij de Sluis staat aan de vooravond van een grote verbouwing. Het horecabedrijf krijgt een volledig nieuw interieur in warme ...

Aikema kwam in dienst tijdens de verkoop van Kaatje door familie van Groeningen aan Orbys bv in april dit jaar. Aikema: ‘De buitenkant van de panden worden volledig aangepakt. Het interieur krijgt een warme stijl met een gastvrije en gezellige uitstraling. De bedoeling is dat de zaak toegankelijker wordt voor een breder publiek. De menukaart wordt gebaseerd op de klassieke keuken met een moderne inslag.’

Naast de aankoop van Kaatje nam Orbys onlangs ook Hotel De Uitkijk in Hellendoorn over. Daar gaat Roy van den Broek aan de slag als hotelmanager. Van den Broek werkte de afgelopen twee jaar voor Best Western Hotel Brabant, Best Western Hotel Arneville en Best Western Grand Hotel Arion. Peter van Nuiten neemt de taken van Van den Broek over bij de Best Western-verstigingen.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.