Sjoerd Kooistra schuift broer naar voren

Sjoerd Kooistra schuift broer naar voren

De broer van Sjoerd Kooistra, Klaas, is in Groningen nadrukkelijker op het horecatoneel verschenen. De oudere broer van de bekende horecatycoon wordt de ...

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Klaas Kooistra exploiteert als jaren samen met zijn echtgenote en zoons Jean-Luc en Klaas jr. restaurant Frigge, eveneens in Groningen. Daar komt nu dus De Brasserie van broer Sjoerd bij.

‘Het is de bedoeling dat de zoons op termijn De Brasserie gaan runnen’, licht Klaas Kooistra toe in het Dagblad van het Noorden. ‘De broer van’ heeft grote plannen met De Brasserie. Zo zal het aantal personeelsleden flink inkrimpen en gaat de menukaart op de schop. Op dit moment telt De Brasserie 31 personeelsleden. Hoeveel er weg moeten, is niet bekend.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.