nieuws

Sectorvoorzitter Glas moet bedrijf verkopen

Café

Rick en Remco Glas zetten hun bedrijf Loeca eten & drinken in IJmuiden noodgedwongen te koop. Remco Glas is sectorvoorzitter drankverstrekkende bedrijven bij Koninklijke Horeca Nederland.

Sectorvoorzitter Glas moet bedrijf verkopen

De gedwongen verkoop heeft te maken met het overlijden van vader Glas, op 10 februari. Glas senior was stille vennoot in het bedrijf.

Vanwege de erfbelasting over het bedrijfsaandeel van hun vader en omdat de broers Glas zijn huis en zeilboot willen behouden, zien ze zich min of meer genoodzaakt de zaak in de etalage te zetten, zo is te lezen op het blog van Remco Glas.

In dat blog spreekt Glas recht uit het hart over de droom die hij, zijn broer en zijn vader hadden met Loeca eten & drinken. Een droom die nu uiteen lijkt te spatten. In de geest van hun vader bieden ze Loeca eerst aan zonder tussenkomst van een horecamakelaar.