nieuws

Sjoerd Kooistra schuift broer naar voren

Café

De broer van Sjoerd Kooistra, Klaas, is in Groningen nadrukkelijker op het horecatoneel verschenen. De oudere broer van de bekende horecatycoon wordt de nieuwe pachter van het populaire Groningse horecabedrijf De Brasserie.

Sjoerd Kooistra schuift broer naar voren

Dat meldt het Dagblad van het Noorden. Klaas Kooistra exploiteert als jaren samen met zijn echtgenote en zoons Jean-Luc en Klaas jr. restaurant Frigge, eveneens in Groningen. Daar komt nu dus De Brasserie van broer Sjoerd bij.

‘Het is de bedoeling dat de zoons op termijn De Brasserie gaan runnen’, licht Klaas Kooistra toe in het Dagblad van het Noorden. ‘De broer van’ heeft grote plannen met De Brasserie. Zo zal het aantal personeelsleden flink inkrimpen en gaat de menukaart op de schop. Op dit moment telt De Brasserie 31 personeelsleden. Hoeveel er weg moeten, is niet bekend.

Reageer op dit artikel