nieuws

Zes arrestaties bij bestorming café Den Bosch

Café

De politie heeft zaterdagnacht zes Bosschenaren aangehouden nadat een groep stappers een café aan de Hinthamerstraat in die stad had bestormd. Ze wilden naar binnen omdat ze de dader van een eerdere mishandeling zochten.

Zes arrestaties bij bestorming café Den Bosch

De politie wilde dat voorkomen maar werd daarbij met meubilair bekogeld. Een 23-jarige vrouw en een 51-jarige man werden aangehouden voor openlijke geweldpleging, meldt Omroep Brabant.

De man raakte onwel en moest door de politie worden gereanimeerd. Hij werd later met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie hield de menigte op afstand met honden. Een 25-jarige vrouw werd daarbij in de arm gebeten. Zij moest zich door een dokter laten behandelen. Vier mannen (19 tot 28) werden later aangehouden voor opruiing, bedreiging en belediging.

Reageer op dit artikel