nieuws

Starbucks naar Eindhoven Airport

Café

De luchthaven van Eindhoven en NS Stations (voor Servex) gaan samenwerken. Concreet betekent dit dat vanaf volgend jaar op de luchthaven nieuwe horecaformules komen, waaronder Starbucks. Ook komt er een AH To Go.

Starbucks naar Eindhoven Airport

De nieuwe Starbucks op de luchthaven komt voor de douane en is voor iedereen toegankelijk. Het is de eerste Starbucks in Brabant. Welke formules nog meer op het vliegveld komen staat nog niet vast.

Samen met de bouw van een nieuw Golden Tulip hotel wil Eindhoven Airport zo de faciliteiten voor het groeiend aantal reizigers verbeteren.

De huidige horeca op het vliegveld is van Belvedair van Frank Megens en bestaat uit drie concepten, van S, M tot L. Small is take away met broodjes, sappen en smoothies, koffie et cetera. M gaat iets verder en bestaat uit diverse buffetten met panini’s, belegde ciabatta’s, salades, soepen, warme wok en grillgerechten en zoete producten voor bij koffie en ijs. In concept Large kan a la carte worden gegeten (lunch/diner) en geborreld.

Reageer op dit artikel