nieuws

Lot Sixty One is Mooiste Koffievenue

Café

Lot Sixty One aan de Amsterdamse Kinkerstraat is verkozen tot de mooiste koffievenue van 2014. Voor het eerst gaven de juryleden van de Koffie Top 100 punten voor het interieur van de bezochte koffiezaken. Volgens de jury is Lot Sixty One een ‘op-en-top contemporaine koffiebar.

Lot Sixty One is Mooiste Koffievenue

Een ruwhouten toonbank en vloer, vintage krukken en industriële lampen zorgen voor veel sfeer. Tegelijk is Lot Sixty One een walhalla voor liefhebbers van koffie-apparatuur, met als pronkstukken een glimmende Spirit van Kees van der Westen en twee (!) ubercookers.

En ook alle specialty coffee-methodes zijn in huis, tot een Japanse driptower aan toe. De bonen worden zelf geïmporteerd en gebrand in de winkel. Eigenaar Adam Craig komt uit Australië en zorgt voor een relaxte Aussi-vibe. Hij opende deuren van zijn koffiebar in juni 2013.
In de Koffie Top 100 komt het bedrijf binnen op de 38e plek.

> Bekijk hier de Koffie Top 100 2014

Reageer op dit artikel