nieuws

Stembussen Publieksprijs Koffie Top 100 open

Café

Vanaf vandaag kunnen gasten – en collega’s – stemmen op hun favoriete koffiezaak in de Koffie Top 100. Alle bedrijven die deelnemen aan het traject maken kans op deze titel, ook als ze niet in de ranglijst met de beste honderd zaken terechtkomen.

Stembussen Publieksprijs Koffie Top 100 open

De Publieksprijs van de Koffie Top 100 is een belangrijke prijs binnen het traject. Immers, het zijn uw gasten die uw bedrijf beoordelen. Het bedrijf dat eind augustus de meeste stemmen heeft weten te veroveren, wint de titel en volgt Doppi Espresso Amsterdam VU op, dat vorig jaar won.

Alle bedrijven die zijn aangemeld voor de Koffie Top 100, ontvangen een promotiepakket om hun deelname kenbaar te maken bij hun gasten. Het staat bedrijven vrij om aanvullende acties op te zetten om gasten te laten stemmen op Stemopjouwkoffiezaak.nl.

iPads
In voorgaande edities werden er al iPads verloot onder stemmers, of lagen er tablets op de bar waarop gasten meteen konden stemmen.

Dat stemmen gaat via de Facebookpagina van de Koffie Top 100, waar iedere gast kan stemmen. Die gast hoeft geen Facebookaccount te hebben, stemmen met een mailadres kan ook. De winnaar wordt op 14 september tijdens het Koffie Top 100 event bekendgemaakt.

Dus laat uw gasten weten dat ze op u kunnen stemmen, als uw bedrijf is ingeschreven voor de Koffie Top 100. Ga voor die stemmen en wie weet wordt u in september uitgeroepen tot winnaar.

Reageer op dit artikel