nieuws

Vierde Amsterdam Coffee Festival in maart 2017

Café 1419

Na de succesvolle editie dit jaar, met ruim 12.500 bezoekers, organiseert Allegra ook volgend jaar weer het Amsterdam Coffee festival. De vierde editie vindt wederom plaats op het Westergasterrein, van 10 tot en met 12 maart 2017.

Vierde Amsterdam Coffee Festival in maart 2017

Naast het proeven van koffie, thee en chocolade van tientallen exposanten zijn er workshops en wedstrijden. Zo is er de allereerste Coffee Mixologist Competition ter wereld. Barista’s en mixologists vormen duo’s om de ultieme koffiecocktail te creëren.

Ook worden net als vorig jaar de finales van de SCAE wedstrijden Dutch Barista Championship, Dutch Brewers Cup en Dutch Cuptasters Championship op AFC 2017 gehouden. Ook de finale van het Dutch Tea Championship vindt hier weer plaats.

Daarnaast zijn er latte art throwdowns, latte art workshops en coffee&food pairings met chef-kok Rikard Andersson en hoofdbarista Nicolas Castagno van Scandinavian Embassy uit Amsterdam.

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels begonnen. Ook de inschrijvingen voor de voorrondes van SCAE zijn open.

Reageer op dit artikel