nieuws

CoffeeConcepts: vierde locatie in Amsterdam

Café 1715

De zusjes Bouland, bekend van CoffeeConcepts, zetten hun verovering van Amsterdam gestaag door met de opening van een vierde locatie. Na de vestigingen in Amsterdam Zuid, de Sandwichbar in het centrum en de shop-in-shop in de Suitsupply store aan de Willemsparkweg zijn ze neergestreken in Amsterdam-West, op Kinkerstraat nummer 380.

CoffeeConcepts: vierde locatie in Amsterdam

Een nieuwe buurt en een nieuwe look & feel, maar voor de gasten die CoffeeConcepts kennen, gewoon weer een plek voor goede koffie van Imi Loa, een ruime selectie baguettes, vers gemaakt bananenbrood en juices.

In het pand voert een diep hemelsblauw de boventoon. Verder vallen de eye-catching messing bar en stoere fotografie van Yellow Corner aan de wanden op. De open keuken, en rondom plekken om met een laptop te zitten werken, doen huiselijk aan en accessoires van Pols Potten geven de finishing touch.

Ondanks het brede aanbod aan koffietentjes die zich al in de straat gevestigd hebben, konden de true coffee lovers niet anders dan juichen toen het pandje in de Kinkerstraat vrijkwam. Aan het einde van de bekende straat (of het begin, ‘t is maar net hoe je het bekijkt), gaat het CoffeeConcepts feest gewoon door. In de (lange) Kinkerstraat zitten ook al: Lot Sixty One, Coffee Room, CoffeeCompany, Koffiesalon, Doppio Espresso en Buongiorno Espressobar.

Lees ook:

CoffeeConcepts opent shop-in-shop bij SuitSupply

Koffie top 100 2015: CoffeeConcepts op 74

Reageer op dit artikel