nieuws

Pop-up Bloody Mary Bar in Amsterdam tijdens Koningsdag

Café 1271

Op Koningsdag en het weekend daarna opent een pop-up Bloody Mary Bar in hartje Amsterdam. Het is een initiatief van het Nederlandse vodkamerk Ketel One, dat hiermee een ode aan de Bloody Mary brengt.

Pop-up Bloody Mary Bar in Amsterdam tijdens Koningsdag
Tijdens Koningsdag opent in Amsterdam een pop-up Bloody Mary Bar.

Gasten kunnen van 26 tot en met 29 april terecht in de Pop-up Bloody Mary Bar om de hartige cocktail te ervaren. De pop-up bar is niet alleen een ode aan de Bloody Mary, maar ook aan de koning, want op het menu van de bar staat onder andere een King’s Mary met wortelsap. Waar de pop-up bar te vinden is, wordt niet bekend gemaakt. Pas bij de bevestiging van de reservering ontvangt de gast de locatie.

30 varianten Bloody Mary

In totaal komen er dertig verschillende Bloody Mary varianten op het menu komen te staan. Iedere cocktail wordt bereid met verse groenten en fruit, versgemalen specerijen en geheime kruiden. Hierbij worden passende ‘bites’ geserveerd.

De verschillende cocktails zijn gecreëerd door dertig Nederlandse bartenders. Zo staat er een Bloody Mary van Tess Posthumus op het menu én de signature serve van Alberto Matallana, de beste Nederlandse Bartender van 2017.

Leestip: Dranktrends 2018: NOLO, Afrikaanse inspiratie en comeback voor klassiekers

Gasten kunnen eigen Bloody Mary maken

Naast de dertig verschillende Bloody Mary’s is er nog meer te zien in de pop-up bar. De locatie komt volledig in het teken te staan van de cocktail, de Nolet familie en hun vodkamerk Ketel One. Gasten worden uitgenodigd om samen met de brand ambassadors van Ketel One een gepersonaliseerde Bloody Mary te maken.

Openingstijden pop-up Bloody Mary Bar

De pop-up bar is op donderdag 26 april geopend van 16.00 tot 22.00 uur. Op Koningsdag is de Bloody Mary Bar open van 12.00 tot 16.00 uur en op 28 en 29 april van 12.00 tot 22.00 uur. Er wordt uitsluitend gewerkt met reserveringen.

Tip van de redactie: Flying Dutchmen Cocktails: de droom van Tess en Timo

Reageer op dit artikel