nieuws

Eigen bier primeur voor Carlton Hotel Den Haag

Café 2239

Het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag slaat op 28 mei 2018 als eerste hotel in Den Haag haar eigen vat bier aan. Bij het nieuwe imago van Restaurant Sophia past ook de introductie van haar eigen bier: Sophia Blond.

Eigen bier primeur voor Carlton Hotel Den Haag

Het Carlton Ambassador Hotel is druk bezig met diverse veranderingen. Zo werd 1 maart het het restaurantconcept van het Haagse boutique hotel verandert van Restaurant Henricus naar Restaurant Sophia. De lancering van het Sophia bier is dan ook in lijn met de plannen van het hotel om ook andere doelgroepen zich thuis te laten voelen in het restaurant.

Bier Carlton van Brouwerij Scheveningen

Samen met de eigenaar Tony Lutz van Brouwerij Scheveningen werd het idee geboren om een eigen bier te brouwen Sophia Bier Carlton Hotelvoor het hotel. ‘En dan begint het proeven en zoeken naar het perfecte smaakprofiel. Omdat we bij het Carlton willen dat iedereen zich thuis voelt, zijn we op zoek gegaan naar smaken die iedereen lekker vindt. Mannen, vrouwen, ervaren en onervaren bierdrinkers.’

Met dit smaakprofiel is Brouwerij Scheveningen aan de slag gegaan en is het blond bier Sophia ontstaan. Een licht bitter blond biertje gekenmerkt door smaken als citroengras en koriander.

Reageer op dit artikel