Dunkin' Donuts nummer dertien in Stadshart Amstelveen

Dunkin' Donuts nummer dertien in Stadshart Amstelveen

Dunkin' Donuts opent op 10 oktober een vestiging in Stadshart Amstelveen. De formule kwam in maart 2017 naar Nederland en opent in Amstelveen al haar dertiende locatie. Het merendeel van de zaken, zeven stuks, bevindt zich in Amsterdam.

Naast Amstelveen heeft de donutformule – die in maart 2017 haar intrede deed in Nederland - vestigingen in Amsterdam (7), Utrecht (2), Hilversum, Eindhoven en Tilburg (binnenkort open). Tilburg (Vredeplein) wordt een bijzondere vestiging: hier komen de donuts onder hetzelfde dak als het ijs van Baskin-Robbins.

Dunkin' Donuts Amstelveen

De nieuwste aanwinst van Dunkin’ Donuts Amstelveen krijgt het wereldwijde, in 2018 gelanceerde, design van Dunkin’ Donuts. In de nieuwe vestiging zijn het complete donuts assortiment en alle dranken aanwezig. Waaronder fairtrade gecertificeerde koffie van 100% Arabica-bonen, de iced drinks, smoothies of de Dunckaccino.

Dunkin’ Donuts Amstelveen zal dagelijks van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend zijn. Dunkin’ Donuts donuts zijn verkrijgbaar voor €1,95 per stuk, 6 stuks zijn €9,95 en 12 voor €18,95.

‘Wij zijn trots op het feit dat we een overeenkomst met Unibail-Rodamco-Westfield zijn aangegaan om een nieuwe vestiging te openen in Stadshart Amstelveen,’ zegt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ Donuts in Nederland.

Naast de vaste horecazaken heeft de formule ook een Mobile Store die wordt ingezet als pop-up of voor festivals en events.

Jaar gratis donuts

Deze opening gaat traditiegetrouw niet onopgemerkt voorbij en zal feestelijk gevierd worden. Dunkin’ Donuts pakt uit met een ludieke give-away, want ook in Amstelveen zullen de eerste 100 klanten een jaar gratis donuts krijgen.

Donuts thuisbezorgd

Zin in al het lekkers van Dunkin’ Donuts thuis? Maak dan nu gebruik van Thuisbezorgd, Ubereats of Deliveroo om de koffie en donuts te laten bezorgen.

Over Dunkin’ Donuts

Dunkin’ Donuts, opgericht in 1950. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts winkels die zijn gevestigd in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en dus ook in Nederland.


>> Niets meer missen van Misset Horeca?