nieuws

Achtste editie Bokkenwandeling Leiden: lopen en bockbier proeven

Café 352

De achtste editie van de Bokkenwandeling Leiden vindt zondag 4 november 2018 plaats. De wandeling is er eentje door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés . In elk café krijgen de deelnemers een Bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven.

Achtste editie Bokkenwandeling Leiden: lopen en bockbier proeven

Ieder bockbier wordt vergezeld van een klein bijpassend hapje. Bij de start ontvangen deelnemers een speciaal glas, een stempelkaart, een (handige) attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Bockbier in authentieke Leidse cafés

De Bokkenwandeling is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwassen bierevenement in Leiden. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende cafés: Bar Bruut, Café de bockenwandeling bockbierSpijkerbak, Café de Pelikaan, Café Bad Habits, Café de Roze Beurs, Café de Keyzer, Café Re-spons, Café de Twee Spieghels, Biercafé Lemmy’s, Café Storm, Grand café de Burcht, Etablissement Einstein, Café Van Hout, Café de Plantage, Petit Restaurant de Valk, de Bruine Boon, Pakhuis Leiden en Dranklokaal de WW.

Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten € 29,95 en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl

Reageer op dit artikel