Foto's: Café Restaurant Publiek Rotterdam opent deuren

Foto's: Café Restaurant Publiek Rotterdam opent deuren

Op het Weena in Rotterdam opende op 19 januari het gloednieuwe Café Restaurant Publiek haar deuren. Gasten zijn er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat welkom. Voor een sandwich to-go tot een driegangendiner. De foto's.

Café Restaurant Publiek heeft een klassieke uitstraling en is zeven dagen in de week geopend van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. 'Of je nu komt voor een kop koffie, sandwich to-go, een krantje aan de bar in het café, voor een snelle zakenlunch of uitgebreid 3 gangen diner in het restaurant.' Publiek is een initiatief van Willem Tieleman en Souad el Hamdaoui, eigenaren van Jamie’s Italian in Rotterdam en Den Haag.

Café Restaurant Publiek

Het restaurant heeft een kleine kaart die geregeld wisselt en daarnaast organiseert Publiek een brunch, geserveerd in buffetvorm, elke zonda, van 11:00 uur tot 15:00 uur.
Café Restaurant Publiek bevindt zich op de hoek van de Karel Doormanstraat en het Weena op drie minuten lopen van Centraal station en Schouwburgplein. En is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur.