nieuws

Stan & Co Amsterdam opent in juni

Café 1278

In het bar-restaurant concept Stan & Co, onderdeel van Debuut Horecabeheer & Ontwikkeling, draait het allemaal om ‘food, drinks & friends’. In juni 2019 wordt ook Amsterdam verrijkt met een Stan & Co.

Stan & Co Amsterdam opent in juni

Een 2.0 versie waarmee ze aansluit op de inspirerende locatie in Capital C. Deze plek, in de voormalige Amsterdamse Diamantbeurs aan het Weesperplein, wordt het creatieve centrum van Amsterdam waarbij alle domeinen van de creatieve industrie bij elkaar komen. Stan & Co Amsterdam vertaalt deze creativiteit in de menukaart, de uitstraling en de vele activiteiten, waaronder dj optredens in het weekend.

Inspiratie in het interieur

De komende maanden wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie en opbouw van de voormalige Diamantbeurs. Capital C wordt een creatieve ontmoetingsruimte en co-workspace waar een selecte groep kunstenaars en ontwerpers betrokken is bij de inrichting. Ieder van hen krijgt een plek in het gebouw tot zijn of haar beschikking om zelf vorm te geven. Zo wordt het pand ook qua interieur en design een plek die inspiratie en creativiteit ademt. Het restaurant wordt ruim 500 m² groot en is verdeeld over twee etages. Net als in de rest van het pand gaat ook op deze plek een bijzondere kunstinstallatie onderdeel uitmaken van het interieur. Debuut verzorgt tevens alle food & beverage van de events in het gebouw. Daarnaast worden er meerdere ruimtes in het pand gecreëerd voor private dining, die worden ingericht door topdesigners.

Stan & Co AmsterdamStan & Co Amsterdam bevindt zich op de eerste verdieping van het pand en het interieur wordt gerealiseerd door de eigen ontwerpers van de horecagroep Debuut. Het sfeervolle ontwerp heeft internationale allure en geeft veel aandacht aan eten en drinken met een open keuken en een grote eilandbar. Voor het pand wordt een terras gebouwd. Naar verwachting opent zij halverwege juni 2019 haar deuren.

Stan & Co

Stan & Co heeft vestigingen in Utrecht, Arnhem, Zeist en straks in Amsterdam en binnenkort ook in Den Haag. Stan & Co Amsterdam is straks alle dagen open voor ontbijt, lunch, borrel en diner.

Reageer op dit artikel