Pulitzer's Bar wordt Italiaanse cocktailbar

Pulitzer's Bar wordt Italiaanse cocktailbar

Italiaanse cocktails, jazzy live muziek, mediterraanse hapjes maar bovenal nieuw talent. Donderdag 22 augustus wordt Pulitzer's Bar omgetoverd tot een klassieke Italiaanse cocktailbar in het kader van Turning Tables.

Om talent een podium te geven introduceerde Pulitzer’s Bar Turning Tables. De serie werd afgetrapt op vrijdag 8 maart 2019 tijdens International Women’s Day.

Voor de tweede editie van Turning Tables heeft de hotelbar aan de Keizersgracht bartenders uitgenodigd die afkomstig zijn uit een land waar culinair vakmanschap hoog op de kaart staat, Italië.

Italiaanse bartenders in Pulitzer's Bar

Ter gelegenheid van deze tweede editie host Pulitzer’s Bar bartenders met een Italiaanse oorsprong van The Duchess, Vesper Bar, Soho House Amsterdam en George Cocktailbar. Zij nemen deze avond de bar over en serveren per persoon drie Italiaans geïnspireerde cocktails met Martini Riserva. Denk aan negronis en sazeracs met traditionele ingrediënten als basilicum, olijven, tomaten, tijm en prosciutto.

18:00 – 19:30 – Salvo Calvo van George Cocktailbar - Rotterdam

19:30 – 21:00 – Giovanni Franza van Soho House - Amsterdam

21:00 – 22:30 – Riccardo Guerrini van Vesper Bar - Amsterdam

22:30 – 00:00 – Andrea Boi van The Duchess - Amsterdam

Pulitzer's Bar

Turning Tables: Italian Edition vindt plaats op 22 augustus in Pulitzer’s Bar, in het Pulitzer Hotel, aan de Keizersgracht 234 in Amsterdam.