Naeckte Brouwers nemen aandeel in Pontus Brewing

Naeckte Brouwers nemen aandeel in Pontus Brewing
De Allmouth van Pontus, waarmee het in 2018 op nummer 1 op de Amsterdamse Bierkaart kwam.

Brouwerij De Naeckte Brouwers neemt een aandeel van 50% in Pontus Brewing. Naast het delen van kennis op gebied van marketing, sales en logistiek, gaat Pontus vast brouwen in de locatie van De Naeckte Brouwers in Amstelveen. Daarmee wordt Pontus van huurbrouwer een fysieke brouwer.

Brouwerij De Naeckte Brouwers nemen een aandeel van 50% en willen daarmee 'het fundament van Pontus Brewing verstevigen'. De samenwerking die al ontstond bij de oprichting van Pontus Brewing in 2013 (als Brouwerij Pampus) wordt versterkt.

Pontus kan nu gebruik maken van het team van de Naeckte Brouwers. Daardoor kunnen beide partijen meer kennis delen op gebied van brouwen, marketing, sales en logistiek. Daarnaast kan Pontus constant beschikken over de brouwlocatie in Amstelveen-Bovenkerk en gaat daardoor van huurbouwerij naar fysieke brouwerij.

Nando Servais en Pontus Brewing

Nando Servais blijft het gezicht en de drijvende kracht van Pontus Brewing. Er komt een core range die het hele jaar beschikbaar is, aangevuld met seizoensbieren en specials. Daarnaast gaat Servais recepten ontwikkelen voor nieuwe Beach Brews (lichtere, zomerse bieren) en Monster Brews (zwaardere, donkere bieren) en gaat hij zich bezighouden met verkoop en marketing.