nieuws

File weerhoudt uitreiking Drinks-award

Catering

De winnaar van de Misset Catering Award, categorie Productintroductie Drinks, Hero’s smoothie Pur Pur, kon de prijs niet zelf in ontvangst nemen. De vertegenwoordigers van de fruitgigant werden door files weerhouden van aanwezigheid.

File weerhoudt uitreiking Drinks-award

Toch was de Award niet minder verdiend en zal de jury de prijs op een later moment alsnog overhandigen, zei Hans Hondtong, uitgever Food en Horeca bij Reed Business die het juryrapport voorlas.

Daags na de Awarduitreiking laat Trademarketing Manager Dennis van Delden van Hero weten het fantastisch te vinden de Award gewonnen te hebben. ‘Met Pur Pur begeven we ons in een nieuw segment. Catering is voor ons een totaal nieuwe markt. Dit is een mooi compliment uit die branche en een teken dat we op de goede weg zitten.’

Hero Pur Pur fruitsmoothie won het in de finale van Optimel Drink Framboos van Campina en van Chocomel Halfvol Catering Drinkbeker van Friesland Foods (Out Of Home).

Meer berichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel