nieuws

Albron start eerste hogere opleiding Cateringmanagement

Catering

Albron start samen met de NCOI Opleidingsgroep de eerste MHBO opleiding tot cateringmanagement. Cursisten starten in februari 2010 met deze eenjarige opleiding. Albron biedt hiermee een belangrijk deel van een volledig HBO Bachelorprogramma.

Albron start eerste hogere opleiding Cateringmanagement

De opleiding is bedoeld voor ervaren cateringmanagers die hun kennis en inzicht van de cateringbranche verder willen ontwikkelen richting bedrijfskundig management.

Tijdens het traject werken cursisten aan praktijkgerichte opdrachten volgens de ALPmethode ® (actief-leerprincipe). Bij voldoende resultaat wordt na afloop het door Hogeschool NCOI erkende diploma ‘MHBO Cateringmanagement’ uitgereikt.

Directeur Operations van Albron, Hans Jacobs, is enthousiast over de primeur: ‘Good food, happy people, dat is waar wij voor staan. Happy People richt zich uiteraard ook op onze eigen medewerkers. We willen preferent werkgever zijn en blijven voor onze huidige en toekomstige medewerkers. Een investering in een op maat ontwikkelde opleiding als deze past bij deze visie.’

Op de foto Hans Jacobs, directeur Operations van Albron (l) en Robert van Zanten, algemeen directeur van NCOI.

Reageer op dit artikel