nieuws

Alex Schulp is Lunchroomheld 2011

Catering

Alex Schulp van Brasserie Zuidplein in Rotterdam is gekroond tot Lunchroomheld 2011. Hij versloeg in de finale zijn concurrenten Fietje Wijntjes van Tuincentrum Leurs in Venlo en Linda Janssen van Teestie in Heemstede.

Alex Schulp is Lunchroomheld 2011

Alex Schulp doet met zijn titel van Lunchroomheld mee aan de landelijke titel Horecaheld 2012 in december van dit jaar.

‘Nooit gedacht,’ reageert Schulp op zijn pas verworven titel. Zijn nominatie sierde op posters en menukaarten in Brasserie Zuidplein om zo zoveel mogelijk stemmen te trekken.

Volgens de jury is Schulp ‘zakelijk, bevlogen maar vooral flexibel. Hij denkt mee wanneer er zich zaken voordoen zowel op het werk als privé. Hij heeft altijd een luisterend oor en neemt ideeën van het personeel serieus. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Zo neemt hij zijn werknemers mee naar nieuw geopende zaken om ideeën op te doen en schrijft hij ze in voor interessante trainingen en cursussen.’

De verkiezing om dé Horecaheld 2012 is een initiatief van SVH. Er wordt gestreden in acht verschillende categorieën.