Cateraar verovert plaats in Terras Top 100

Cateraar verovert plaats in Terras Top 100

Theeschenkerij IJgenweis eten & drinken in stadspark Clingendael in Den Haag, geëxploiteerd door SAB Catering, is doorgedrongen tot de Terras Top 100 2011 van Misset Horeca. IJgenweis Clingendael bekleedt de 97ste plaats.

Sascha van Rheenen, manager SAB Evenementen, heeft na de bekendmaking laten weten trots te zijn. ‘Er zijn bijna 40.000 terrasvergunningen in Nederland. Dan is de 97ste plaats toch een topprestatie! Vanwege de benoeming bieden wij alle bezoekers de komende weken een schuimgebakje bij de koffie aan voor 97 cent.’

De horecaformule IJgenweis eten & drinken biedt een menukaart anders dan anders en op eigen wijze. De formule maakt gebruik van biologische en/ of streekproducten.

De Terras Top 100 komt tot stand op basis van omzetcijfers, sfeer en de bevindingen van mystery guests. De jury heeft gelet op uitstraling, gastvrijheid, ligging, snelheid, efficiëntie en productbehandeling. De winnaar van de terras Top 100 is Paal 10 in Ouddorp.

Klik hier voor de gehele Terras Top 100 van 2011

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.