nieuws

Coca Cola investeert in smoothies

Catering

Coca Cola gaat 30 miljoen pond investeren in Smoothiebedrijf Innocent. Richard Reed, mede-oprichter van innocent: `Dit geeft ons de kans om op grotere schaal te kunnen doen wat we graag doen: natuurlijke, gezonde producten maken voor zoveel mogelijk mensen.

Coca Cola investeert in smoothies

Hij vervolgt: ‘We zullen het hele bedrag in de groei van ons bedrijf investeren. We betalen dan ook niets uit aan aandeelhouders en de drie oprichters blijven het bedrijf blijven.

Verantwoord

En natuurlijk zullen we ons houden aan elke belofte die we in het verleden hebben gedaan; over het maken van natuurlijke en gezonde producten, over het gebruik van betere, sociaal en ecologisch bewuste ingrediënten, over verantwoorde verpakkingen en productietechnieken, over het steunen van goede doelen en over onze visie op de wereld. We zetten de investering van ‘The Coca-Cola Company’ in om meer van deze dingen te kunnen doen.’

Innocent bestaat dit jaar tien jaar. Het bedrijf heeft meer dan 250 werknemers in Europa.

Reageer op dit artikel