nieuws

Double You nieuwe speler in eventcatering

Catering

Double You Culinair is een nieuwe eventcateraar met een uniek concept. Het bedrijf wordt deze week op de beurs Evenementen 2008 in Utrecht gelanceerd. Het nieuwe bedrijfsconcept overschrijdt de traditionele grenzen van catering en sluit daardoor naadloos aan op specifieke concepten van evenementen.

Double You nieuwe speler in eventcatering

Eventcatering werd tot nog toe begrensd door de mogelijkheden van de cateraars, meent Double You. Hierdoor sloot catering vaak niet afdoende aan op het concept en de boodschap van het evenement. Double You Culinair wil hier verandering in brengen. Het bedrijf uit Rhenen zegt uit te gaan van het concept en de boodschap van het evenement en aan de hand van die uitgangspunten unieke eventcatering te bieden.

Algemeen directeur Wilbert de Louw: ‘Met goede catering staat of valt ieder event. Sluit de catering niet precies aan op het concept, dan gaat alles de mist in. Wij accepteren daarom geen beperkingen van de eigen keuken of uitvoeringsdisciplines. Met fantasie als enige grens levert Double You Culinair eventcatering die in al zijn facetten het eventconcept ondersteunt en versterkt. Op die manier kan Double You Culinair de uiteindelijke belevenis van een event sterk onderstrepen.’

In de naam van het bedrijf ligt volgens De Louw het uitgangspunt van Double You besloten: ‘de verwachting van de klant dubbel overtreffen.’

Om conceptueel sterke eventcatering mogelijk te maken, werkt Double You vanuit een management van ervaren, creatieve horecaondernemers. Met top-netwerkpartners wordt de uitvoering van de meest authentieke concepten mogelijk gemaakt, waarbij omvang van het evenement nauwelijks nog een rol speelt.

Reageer op dit artikel