nieuws

Sodexo en ISS in internationale bedrijven top 100

Catering

ISS staat zevende in de top 100 van beste outsourcing bedrijven ter wereld. De top 100 is gepubliceerd door het Amerikaanse Fortune Magazine, bekend van hun publicatie over de top 500 van grootste Amerikaanse en internationale bedrijven.

Sodexo en ISS in internationale bedrijven top 100

Alle bedrijven die op in de top 100 staan, zijn door de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) beoordeeld op 18 criteria, waaronder groei, personeelsbeleid en klantreferenties.

Sodexo werd derde, achter Accenture en IBM. Dit is het vierde jaar op rij dat Sodexo in de top-5 staat van de Global Outsourcing 100. In de categorie Facility Services krijgt (het Franse) Sodexo voor de tweede keer op rij de hoogste notering.

ISS is blij met de internationale erkenning. Het bevestigd onze positie als marktleider op het gebied van facilitaire dienstverlening, aldus Jørgen Lindegaard, CEO van het bedrijf met het hoofdkantoor in Denemarken.

ISS Nederland

ISS Facility Services is de grootste facilitaire dienstverlener in Nederland en onderdeel van de wereldwijde ISS Group. Er werken ongeveer 21.000 professionals bij ISS en het staat daarmee in de top 10 van grootste werkgevers in Nederland.

ISS realiseerde in 2008 een omzet van 475 miljoen euro. ISS verdeelt haar diensten over vijf pijlers: Catering Services, Cleaning Services, Office Support Services, Property Services en Security Services.

Reageer op dit artikel