nieuws

Stichting Maasduinen kiest Holland Food Service als nieuwe leverancier

Catering

Stichting Maasduinen uit Kaatsheuvel en Holland Food Service hebben op maandag 2 mei een langdurige samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De overeenkomst behelst de levering van de productgroepen dagvers, koelvers en convenience aan alle vijf de zorglocaties in de regio Kaatsheuvel, Waalwijk en Loon op Zand. Het gaat om ongeveer 400 maaltijden per dag.

Stichting Maasduinen kiest Holland Food Service als nieuwe leverancier

Holland Food Service deed eind 2010 mee aan de aanbesteding die Stichting Maasduinen uitschreef en werd prijstechnisch en kwalitatief als beste beoordeeld. Daarnaast ziet Stichting Maasduinen in Holland Food Service een betrouwbare samenwerkingspartner om samen succesvol de nieuwe maaltijdvoorziening verder vorm te geven.

De centrale keuken van Maasduinen gaat sluiten en Holland Food Service zal de maaltijden convenience op iedere locatie gaan aanleveren. De zorgcentra behouden hun restaurants, waar het eten in het zicht van de gasten wordt bereid, met een combinatie van convenience en verse producten. Eén van de voordelen van het nieuwe maaltijdsysteem is dat de gasten à la minute een keuze kunnen maken. Samen met Holland Food Service heeft Stichting Maasduinen een nieuwe menucyclus opgesteld. Er zijn ook nieuwe menukaarten gemaakt. Naast de extra flexibiliteit en keuzevrijheid behaalt Stichting Maasduinen tevens een forse kostenbesparing op de inkoop en de logistieke en administratieve processen.

Vanaf 16 mei zullen de leveranties door Holland Food Service aan de locaties van Stichting Maasduinen starten.