nieuws

Stichting voor juridische bijstand horecapersoneel

Catering

De FNV Horecabond is bezig met de oprichting van Right4You, een stichting die juridische bijstand levert voor werknemers in de horeca, catering of recreatiebranche.

Stichting voor juridische bijstand horecapersoneel

Leden van de FNV die op gebied van werk of inkomen in de problemen raken en juridische hulp nodig hebben, kunnen een beroep doen op Right4You. Afhankelijk van hun gekozen lidmaatschapsvorm betalen ze een eigen bijdrage.

‘Right4You wordt momenteel opgericht door de FNV en zal binnen een paar weken operationeel zijn,’ zegt Ben Francooy van de horecavakbond.

De stichting is er voor leden die niet hebben gekozen voor een lidmaatschap van de FNV inclusief juridische hulp. De eigen bijdrage van deze leden voor de juridische ondersteuning varieert van 95 euro tot 125euro per uur, afhankelijk van de pakketkeuze.

Reageer op dit artikel