nieuws

Wolter Spaink vaste directeur bedrijfschap

Catering

Het bedrijfschap Horeca en Catering heeft interim directeur-secretaris Wolter Spaink een vaste aanstelling verleend. Spaink was bijna twee jaar op interimbasis actief.

Wolter Spaink vaste directeur bedrijfschap

‘De ingezette weg is te belangrijk en te uitdagend om los te laten’, aldus Spaink. ‘De laatste jaren is er veel gebeurd om de aanwezige kennis binnen het schap actueler, betrouwbaarder en beter beschikbaar en toegankelijker te maken. Dit vertaalde zich ondermeer in de succesvolle online Bedrijfsvergelijking Horeca. Een instrument dat de ondernemingen helpt zicht te krijgen op hun eigen bedrijfseconomische situatie, mede in vergelijk tot collega-ondernemingen. Zeker in een tijd die om scherp en kritisch ondernemen vraagt.’

‘We hebben ons van een op afstand geraakte ambtelijke organisatie weer midden in het horecaveld geplaatst. Als open, betrouwbare, objectieve, flexibele en transparante partner. We varen daartoe een duidelijke koers met het verstrekken van praktische kennis ter ondersteuning van de horecaondernemingen en sociale partners binnen de horeca.’

Naast zijn functie van directeur-secretaris van het bedrijfschap zal Spaink ook binnen Spaink & Partners als directeur actief bezig blijven met het ontwikkelen van HR oplossingen.

Meer berichten over het bedrijfsschap:

Reageer op dit artikel