Pop-up restaurant van Maison van den Boer

Pop-up restaurant van Maison van den Boer

Maison van den Boer heeft verregaande plannen voor de realisatie van een pop-up restaurant op de bovenste verdieping van een graansilo in Veghel. Deze biedt een fraai uitzicht over de regio.

De silo is gelegen op het voormalig CHV-complex aan de Noordkade in Veghel. De bovenste etage en het dakterras van dit Rijksmonument lenen zich bij uitstek voor een mooie horeca-bestemming. De silo is in 1915 ontworpen door architect Jan Gerko Wiebenga.

Ontwikkelaar/ initiatiefnemer Van de Ven en Maison van den Boer hebben onderling de intentie uitgesproken om dit restaurant op 1 november aanstaande te openen. Maison van den Boer beschouwt het tijdelijke restaurant op 32 meter hoogte als pilot-concept. Mogelijk krijgt het restaurant bij succes een permanent karakter, aldus Maison van den Boer. De locatie zal tevens als proeflokaal fungeren voor de foodconcepten van de Veghelse partycateraar.