Vakbeurs Facilitair: snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Vakbeurs Facilitair: snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Wilt u snel op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van catering in de breedste zin van het woord? Dan is de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vast iets voor u.

De jaarlijkse vakbeurs met een themapaviljoen over catering vindt plaats van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Vanaf nu kunnen bezoekers zich op de website aanmelden voor de gratis toegankelijke beurs.

Gastvrijheid
Catering en gastvrijheid/hospitality zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de beurs, die is onderverdeeld in 20 thema en vele tientallen sub-thema’s. Daarbij valt te denken aan afrekensystemen, frisdrank- en koffie-automaten en keukeninrichting, maar ook aan keukenapparatuur en –inrichting, koeling en het magazijn. En wat te denken van ongediertebestrijding en non-food? De beurs heeft in bijna elke categorie wel een of meer leveranciers gevonden die hun producten en diensten voor het voetlicht brengen.

Besparingen
De beursorganisatie heeft dit jaar gekozen voor het thema besparing en noviteiten. Twee onderwerpen ook die in elkaars verlengde liggen. Noviteiten kunnen immers besparingen opleveren en gewenste besparingen kunnen op hun beurt innovatie stimuleren. Welke noviteiten bieden exposerende bedrijven waarmee de professional in de zorg besparingen kan realiseren?

Symposia
De vakbeurs biedt niet alleen een zeer breed scala aan producten en diensten. Ook zijn er tijdens de beursdagen diverse bijeenkomsten zoals nieuwjaarsrecepties en (thema)presentaties. Bovendien vinden diverse symposia met verschillende thema’s plaats.